Spirulina alga

A sokoldalú mikroalgák

Úgy gondoljuk, olyan információkkal tudunk majd Önnek szolgálni a mikroalgákról, amelyek Önnek mint egészségére tudatosan figyelő olvasónknak különösen hasznosak lesznek.

Szeretnénk bemutatni, hogy ebben az apró növényben mennyi lehetőség rejlik az egészségtudatos élet jegyében.

A spirulina algáról szóló sorozathoz kérem a következő adatokat írja be a mezőkbe:

E-mail cím:*
Hogyan szólítsuk?:*
 


Jó egészséget! webáruház

Fontos megjegyzés!
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!
Így a jelenleg hatályos jogszabályokat betartva, a termék hatásairól leírást nem közölhetnénk! A könnyebb tájékozódásért, a termékekben található összetevők és hatóanyagok alapján az _interneten_megtalálható_leírások_alapján_gyűjtöttünk össze_!